Sissetulev kiriAvalik
Selgitustaotlus
Kaitseministeerium · 7. veebruar 2025
- Viit
- 2-2/25/14
- Registreeritud
- 7. veebruar 2025
- Dokumendi liik
- Sissetulev kiri
- Adressaat
- T.K
- Saabumis/saatmisviis
- E-post
- Funktsioon
- - -
- Sari
- - -
- Toimik
- - -
Sisu (failidest)
Saatja: "Tõnu Kibena" <[email protected]>
Saaja: "KM Info" <[email protected]>
Teema: Selgitustaotlus -kaitseväe vormi kandmine
Kuupäev: 2025-02-07 10:20
Tere,
Palun mulle selgitada, tulenevalt kaitseministri määruse, 20.06.2016 nr 8 ja selle seletuskirjast, kas Kaitseliidu tegevliige võib kanda kaitseväe vormiriietust alljärgnevate näidete varal:
1. Kaitseliidu (edaspidi KL) enda poolt korraldatud väljaõpes, mis ei ole seotud KaLSi § 4 lõike 1 p 2‒4 sätestatuga.
2. KL poolt korraldatud muude tegevustega, mis ei ole seotud KaLSi § 4 lõike 1 p 2‒4 sätestatuga, ning ei ole käsitletav sõjalise väljaõppega kaitseväeteenistuse seaduse § 6 lg 2 ja 3- ga?
3. kaitseväe vormi kandmine isiku/isikute poolt avalikus ruumis, mis ei ole käsitletav KaLSi § 4 lõike 1 p 2‒4 sätestatuga ning KL teenistuskohustuse täitmisega, on lubatav, põhjendusega, et sellega propageeritakse KL olemust ja nähtavust meie ühiskonnas?
Palun vastata igale punktile eraldi.
Loodan, et väljendasin ennast arusaadavalt. Lisaküsimuste korral vastan meeleldi meili teel.
Vastus palun saata minu meiliaadressile
Lugupidamisega
--
Tõnu Kibena
[email protected] <mailto:[email protected]>
55954700